Дивовижна вісімка: нові пози, які внесуть розманiття у секс

Цікаві пози для різноманітного сексу 

Стаття призначена для аудиторії 18+  

Хочеться розмаїття? Durex підготував для вас 16 поз для сексу, які не вимагають акробатичних здібностей, але, можливо, допоможуть відкрити щось нове й незвичайне в інтимному житті. Водночас експерименти в сексі можуть посилити ваше збудження, а отже, і задоволення від близькості.  

Пози для тих, хто полюбляє гаряче 

  1. Доггі-стайл

Класична, але яка ж приємна! Вона проста і водночас викликає багато сильних відчуттів. Положення ззаду дає чоловікові свободу рухів, уможливлює інтенсивні та швидкі рухи тазом. Регуляція кута проникнення також дає змогу стимулювати точку G. Руки партнера залишаються вільними, тож у процесі він може пестити тіло жінки. Наприклад, додатково стимулювати клітор, щоби посилити її задоволення. 

Крім цього, є в позиції доггі-стайл щось тваринне, збудливе, правда ж? А якщо захочеться тіснішого зорового контакту, партнерка може наблизити коліна ближче до грудей і прогнути спину, щоб чоловік зміг нахилитися і наблизитися до її обличчя. Також деякі практикують цю позу перед дзеркалом, щоби бачити одне одного. 

  1. Кохання під кутом або зворотна наїзниця

Жінкам, для яких важливо тримати все під контролем, цілком ймовірно сподобається секс зверху на чоловікові. Наприклад, інтимна поза зворотної наїзниці. Необхідно осідлати чоловіка, але спиною до його обличчя. Ця поза дуже сексуальна! Жінка зможе домінувати, контролювати глибину й кут проникнення, а для чоловіка відкривається незвичайна збудлива картинка. 

  1. Штопор

Одна з найгарячіших варіацій на тему «доггі», але легша і зручніша. Жінка нахиляється вперед і лягає на край ліжка. Поки чоловік «штовхає» ззаду, вона може тримати стегна разом, щоб сильніше його стимулювати. А якщо розсунути ноги, то можна додатково пестити клітор рукою або секс-іграшкою. 

  1. Крендель

Ця сексуальна позиція з кумедною назвою забезпечує і глибоке проникнення, і зоровий контакт. Жінка лягає на правий бік. Чоловік сідлає її праву ногу, а ліву підіймає і відводить убік. Залежно від кута і глибини проникнення, таке положення дає можливість стимулювати точку G і пестити одне одного, оскільки руки залишаються вільними. 

Пози для ніжного й розслабленого сексу 

  1. Удосконалена місіонерська

Виснажилися від пристрасного кохання? Або просто захотілося розслабитися? У цій позі в ліжку можна насолодитися одне одним і трохи відпочити. 

Тут усе, як у класичній місіонерській позиції, але під таз жінки потрібно покласти кілька невеликих подушок, щоб підняти його. Це посприяє глибшому проникненню, а також стимуляції точки G і клітора. До того ж партнерці буде комфортніше. 

  1. Пліч-о-пліч 

У цій романтичній позі пара зберігає глибокий зоровий контакт і близькість. Партнери мають лягти на бік обличчям один до одного і присунутися максимально близько. Жінка обвиває однією ногою талію чоловіка, щоб дати йому можливість увійти.  

Така позиція для інтиму розслабляє і не вимагає великої витривалості. Водночас партнери можуть обійматися, цілувати й пестити одне одного. 

  1. Виделка

Це одночасно й сексуально, і розслабляюче. Партнерка лягає на спину, злегка підводить і розводить ноги. Партнер розташовується кутом 90 градусів між її ногами й бере ініціативу на себе. За це він буде нагороджений приголомшливим виглядом на її тіло. А руки жінки залишаться вільними для дослідження інших ерогенних зон. 

  1. Шпильки

Дуже чуттєва поза. Партнерка витягується на животі, а він лягає на неї зверху і проникає ззаду. Тісний контакт надає відчуттям особливої пікантності. А щоб посилити ефект, можна просунути руку між ліжком і тілом жінки та помасажувати її клітор. 

Пози, які допоможуть їй досягти оргазму 

У більшості жінок основна ерогенна зона — це клітор. Він покритий нервовими закінченнями і яскраво реагує на дотики. Також деякі експерти виділяють точку G — особливо чутливу зону на передній стінці піхви, яка також сприяє кульмінації. 

Тому, щоб отримати оргазм під час вагінального сексу, варто обирати пози, які дають змогу стимулювати клітор або точку G. А краще — і те, й інше. Ось кілька з них. 

  1. Поза ТКВ або оновлений місіонер 

ТКВ, або техніка коїтального вирівнювання, нагадує місіонерську позу, але з деякими серйозними відмінностями.  

Чоловік розташовується вище, ніж зазвичай. Він має лягти так, щоб статевий член не повністю увійшов, але його основа збіглася з клітором і дві частини тіла стикалися. Далі, замість звичних поштовхів, партнер погойдується назад і вперед, здійснюючи ковзаючі рухи. Такий спосіб подовжує статевий акт для чоловіка й дає змогу максимально стимулювати клітор, що збільшує шанси жінки на оргазм. 

А щоб змінити кут і збільшити глибину проникнення, партнерка може покласти ноги на плечі партнера. Експериментуйте, це завжди цікаво! 

  1. G-точка

Чоловік має стати на коліна, як у доггі-стайл позі, а жінка — лягти перед ним і підняти таз. Для більшого комфорту можна підкласти під низ кілька подушок.  

У цій позі легше досягти оргазму, адже партнер активно стимулює точку G. Також можна використовувати секс-іграшку або дотягнутися рукою, щоб забезпечити стимуляцію клітора.  

А бонусом для партнера, що здійснює проникнення в цій позі, буде відчуття тісноти й гарячий вигляд ззаду. 

  1. Міст 

Ця поза може вимагати від жінки трохи більше гнучкості та спритності. Потрібно лягти на спину, зігнути коліна, поставити ступні на ліжко й підняти стегна вгору. У такий спосіб вийде низький місток. Опорою для містка має стати партнер, який стає на коліна між ніг партнерки і в процесі притримує її стегна руками.  

Додати приємних відчуттів може також стимуляція клітора руками за допомогою віброкулі або іншої іграшки. 

  1. Ложки

Це дуже проста, мила й затишна поза, оскільки партнери лежать разом на боці, тісно притулившись один до одного, і він обіймає її ззаду. Водночас, можливо, комусь «Ложки» здадуться занадто нудними. Але їх можна оживити за допомогою подвійної стимуляції. 

У такій позі партнеру легко дотягнутися до клітора партнерки. Він може пестити його руками або вибрати її улюблену секс-іграшку. А там і до оргазму недалеко. 

Незвичайні пози для нових відчуттів 

  1. Ноги вгору 

Ця незвичайна поза для тих, хто любить експерименти. Чоловік має сісти на ліжко або підлогу, розвести ноги й зігнути їх у колінах. Жінці необхідно осідлати його й закинути ноги йому на плечі. Ця позиція подарує дуже круті враження! 

  1. Бугі-вугі

Якщо вам набридли пози в ліжку, спробуйте нові місця. Наприклад, крісло. Чоловік має сісти в крісло, а жінка — обережно сісти зверху, спиною до нього. Ця сексуальна поза особливо сподобається партнеру, адже він зможе трохи відпочити та зняти напругу. А партнерка зможе контролювати кут проникнення: що сильніше вона нахилиться, то глибше чоловік увійде всередину. 

  1. Глибоке присідання

Чоловік має сісти на коліна, а жінка присісти зверху, спиною до нього. Варто почати з повільного темпу, потроху прискорюючись і збільшуючи ритм та амплітуду. А щоб загострити відчуття, краще виконати цю позу перед дзеркалом. 

  1. Повний рок-н-рол

Знову варіація на тему місіонерської пози для сексу, але вже складніша. Її особливість у тому, що ноги партнерки перебувають на плечах чоловіка. Так він проникає глибше і стимулює сильніше.  

Ця поза добре підходить для завершення статевого акту. У процесі пара може пестити одне одного, цілуватися і насолоджуватися інтимом. 

Можливо, не кожна позиція із цього списку вам сподобається. І це нормально, оскільки в кожного свої вподобання, ерогенні зони і фантазії. Головне, не зупинятися і пробувати щось нове для себе і для партнера. Адже навіть найсмачніші страви набридають, якщо їсти їх щодня. Аналогічно й у сексі — одноманітність зменшує цікавість. Щоби підтримувати його, відкривайте разом нові техніки та пози для сексу, пізнавайте одне одного краще й робіть своє інтимне життя різноманітнішим та яскравішим.  

А крім цього, не забувайте про захист від захворювань, що передаються статевим шляхом, і небажаної вагітності. Задоволення — це важливо, але немає нічого ціннішого за здоров'я. 

Ця стаття призначена тільки для загальної інформації і не може слугувати заміною консультації фахівця. З усіх питань, пов'язаних зі здоров'ям, завжди консультуйтеся з фахівцями. 

Більше про кохання